Skapa konto & logga in i e-tidningen

Såhär gör du för att aktivera ditt konto och få åtkomst till tidningen:

Du kan skapa ett konto både via HB-appen som du laddar ned via Appstore eller Google Play, sök på tidningen Husbyggaren. Om du skapar konto via husbyggaren.se är det viktigt att du går till:
https://e-tidning.husbyggaren.se/ via denna länk eller enligt markeringen på bilden ovan och därefter logga in enligt nedan.

Mobilapp
Om du är inne i mobilappen och förbi appens olika introduktionssteg så klickar du på den utgåva utav tidningen som du vill läsa, eller på inställningar följt utav “Logga in”, båda dessa vägar kommer att ta dig till inloggningsrutan.
Webbsidan
Om du är inne på e-tidning.husbyggaren.se (inte samma som husbyggaren.se) klickar du på “LOGGA IN” till höger i raden längst upp på sidan, eller på den utgåva utav tidningen du vill läsa, båda dessa vägar kommer att ta dig till inloggningsrutan. Klicka på länken “Skapa konto”.

 

Fyll i din e-postadress och ditt önskade lösenord och klicka på den blå knappen “Skapa konto”.

En grön text som berättar att ett aktiveringsmejl skickats dyker upp under knappen för att skapa konto. Gå till  inkorgen i din e-post.

Om du inte hittar brevet i inkorgen så kan det ha hamnat i brevlådan för skräppost.

I mejlet: Klicka på den blå knappen och “Bekräfta konto”

Om vi inte har din e-postadress eller om du använder annan än den som är registrerad hos oss behöver du ditt prenumerationsnummer för att registrera dig. Prenumerationsnummer står på tidningens baksida vid adressen (över/före ditt namn eller företagsnamn).
I nästa steg väljer du “Koppla konto till prenumeration”.
I rutan under “Lägg till prenumeration” fyller du i ditt prenumerationsnummer.
Tryck på knappen “Registrera”.
Nu är du klar och kan läsa tidningen i din smartphone, på din surfplatta eller i din dator. Du har möjlighet att läsa den som en vanlig bläddrar tidning, eller så kan du klicka på artiklarna för att läsa dem i större text eller på annan bakgrund. Du har även möjlighet att få din tidning uppläst. Klicka dig gärna fram i verktygen och prova möjligheterna!